BMW promijenio logo (FOTO)
Ilustracija

Žele da se približe mlađoj klijenteli

BMW promijenio logo (FOTO)

Njemački auto gigant BMW sa svakom novom generacija mijenja svoj vizuelni indentitet. Na redu je logo, koji je prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Promjenom loga BMW želi da se približi mlađoj klijenteli koja je odrasla u digitalnom dobu. Stari crni prsten je uklonjen po prvi put, a novi logo simbolizuje mobilnost i užitak u vožnji, rekao je Jens Timer, viši potpredsjednik u BMW-u.

Novi BMW-ov logo zadržao je isti oblik, ali njegov dizajn ima novi pristup. Sredina još ima plavu i bijelu boju, tradicionalne boje Bavarske. Font je nešto drugačije oblikovan, a spoljašnji prsten sada ima ravan dizajn u bijeloj boji, dok neki gradijenti popunjavaju ostatak logotipa.

Paralelno s glavnim logom biće modernizovani i logotipi M odeljenja, kao i električne verzije s logom "i". Svima je zajednički dvodimenzionalni pristup, koji po mišljenju kompanije izgleda mnogo modernije.

Karşınızda BMW'nin yeni logosu... #teknoloji #bmw #car #dizayn #tasarım #design pic.twitter.com/No9Kb2kmrP

— teknorun (@teknorun) March 4, 2020

Izvor: N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.