Vlasnik Pinka za 4,5 miliona kupio najskuplju kuću u Srbiji u 2019.
Mitrović, arhiva

Vlasnik Pinka za 4,5 miliona kupio najskuplju kuću u Srbiji u 2019.

Najskuplja kuća u 2019. godini, koja je promijenila vlasnika za 4,5 miliona eura, nalazi se u naselju Dedinje u Užičkoj ulici. Kako je objavio portal Nova.rs, kuću su kupili vlasnik TV Pink i njegova supruga, Željko i Milica Mitrović.

"Najskuplja nekretnina u Srbiji, prodata u prošloj godini, prema izvještaju Republičkog geodetskog zavoda, bila je kuća na Dedinju, u Užičkoj ulici. Kuća je prodata za četiri i po miliona eura", objelodanio je ove nedelje Republički geodetski zavod u svom redovnom izvještaju, konstatujući da "ova ulica, koja decenijama važi za simbol moći, bogatstva i uticaja, očigledno i dalje predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija u Beogradu".

Prodata nekretnina se sastoji od tri cjeline. Kako RGZ navodi u svom izvještaju, riječ je o tri kuće, ukupne površine zemljišta pod objektima 493 kvadrata. Okućnica, odnosno parcela, je površine 5.118 kvadrata. Sve tri nekretnine su prizemne.

uzicka

Foto:Nova.rs

Mediji su u ranie ovu kuću dovodili u vezu sa biznismenom Stankom Subotićem Canetom. Međutim, prema tim navodima, njegova vila u Užičkoj prostirala se na 280 kvadrata, a Mitrovićeva kuća je površine od 327 kvadrata. Kućni broj je - isti, navodi Nova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.