Mevludin Nuhodžić

Nuhodžić na Skupštinskom zasijedanju na Cetinju

"Dijalog Vlade i Mitropolije put koji vodi ka kompromisu, masovnih migracija neće biti"

Ministar unutrašnjih poslova, Mevludin Nuhodžić, vjeruje da je dijalog između Vlade i Mitropolije crnogorsko primorske put koji će voditi kompromisnom rješenju, što je, kako je kazao, u interesu i vjernika i države.

"Ja vjerujem da će započeti dijalog između Vlade i Mitropolije crnogorsko primorske i poruka spremnosti i jedne i druge strane da se kroz dijalog dođe do kompromisnih rješenja u intereu i vjernika i građana i države Crne Gore. Vjerujem da svi dijelimo to mišljenje i da je to stav svih nas", kazao je Nuhodžić na današnjem skupštinskom zasijedanju na Cetinju,prenosi RTCG.

Neće biti masovnih migracija

Crna Gora je spremna da odgovori na bilo koji izazov kada je riječ o migracijama, poručio je Nuhodžić danas u Skupštini.

Masovnih migracija, prema procjenama, kako je kazao, neće biti. 

Nuhodžić je istakao da je granica Crne Gore bezbjedna i zaštićena.

"Naši granični policajci su dobro obučeni i osposobljeni", kazao je Nuhodžić. 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.