Vučurović raširio trobojku u Skupštini, Radunović poslanici DPS-a: Bagro,lažeš
Foto: RTCG

Vučurović raširio trobojku u Skupštini, Radunović poslanici DPS-a: Bagro,lažeš

Poslanik DF-a Jovan Vučurović raširio je danas u Skupštini Crne Gore trobojku, zbog čega je dobio opomenu. Njegov partijski kolega vrijeđao je poslanicu DPS-a, pa je i on opomenut.

Poslanik DF-a Slaven Radunović dobio je opomenu jer je dobacivao poslanici DPS-a Marti Šćepanović, tokom njenog izlaganja u Skupštini, prenosi RTCG.

Poslanica Šćepanović je tražila da poslanik DF-a bude strože kažnjen, jer je, kako navodi iznio uvrede na njen račun.  Radunović je optužio poslanike DPS-a da su spremni da, kako kaže, zavade braću.

“Samo da bi Milu Đukanoviću obezbijedili da vlada državom kao privatnom firmom”, kazao je Radunović.

Poslanica DPS-a Marta Šćepanović je kazala da je Radunović najmanje pozvan da govori o sigurnosti i bezbjednosti.

“Neko ko je pozivao građane Crne Gore da uruše državni poredak i na nestabilnost ispred Skupštine Crne Gore, mislim da je on najmanje pozvan da govori...”, kazala je Šćepanović.

Na sve to Radunović je poslanici Šćepanović kazao da laže.

“Sram te bilo, bagro jedno, lažeš”, kazao je Radunović.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je upozorio Radunovića da vodi računa šta priča, a poslanica Šćepanović je pozvala predsjednika Skupštine da kazni Radunovića. Brajović je, nakon pauze, Radunoviću izrekao opomenu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.