Beograd: Presretač uhvatio vozača koji je vozio 231,3 km na čas na autoputu
Ilustracija

Beograd: Presretač uhvatio vozača koji je vozio 231,3 km na čas na autoputu

Pripadnici MUP-a na auto-putu Beograd–Šid, kod Zemuna, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili vozača koji je vozio brzinom 231,2 kilometra na čas.

Vozač je, kako se navodi u saopštenju, uhvaćen uz pomoć takozvanog "presretača", prenosi B92.

Policijski službenici podnijeli su prekršajnu prijavu zbog nasilničke vožnje protiv vozača, tridesetjednogodišnjaka, koji je na auto-putu, gdje je brzina kretanja ograničena na 120 kilometara na čas, upravljao vozilom brzinom od 231,2 kilometra na čas.

Prekršajni sud je počinioca prekršaja osudio na kaznu rada u javnom interesu od 240 časova, novčanu kaznu u iznosu od 1.000 eura, 15 kaznenih poena i 9 mjeseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.