SD odgovorio Demokratama: Đe puno huči plitko je!
SD

SD odgovorio Demokratama: Đe puno huči plitko je!

U starom dobrom maniru, jedino kako i umiju, partija demagoga nastavlja priču u prazno. Partija bez suštine, bez jasnog stava o bilo kojem pitanju, nastavlja da radi jedino sto moze - manipuliše i širi neistine, saopšteno je iz Socijademokrata.

"Nakon propalih pokušaja da “obnavljanje” škola od nezarađenog novca koji im je isplaćen sa skupstinske blagajne, predstave kao epohalno djelo, sada na najperfidniji mogući način pokušavaju da manipulišu javnoću", kazali su iz SD-a.

Iz ove partije kažu da ne čude njihovi napadi na resor u Vladi u koji građani imaju najviše povjerenja, resor poznat po najvecem investicionom ciklusu u istoriji naše države, besplatnim studijama, dualnom obrazovanju, Fondu za talente, engleskom u vrtićima i sl.

"Stoga u potpunosti razumijemo ogroman kompleks koji oni čiji je saldo urađenog negativan imaju od partije i ministra iza kojeg stoje ozbiljni rezultati koje građani Crne Gore prepoznaju. Za razliku od njih, nas za brigu o najmlađima motivisu osjećaj odgovornosti prema njima, njihovim roditeljima i društvu u cjelini. Zato na kraju Demagoge podsjećamo na onu čuvenu koja je najbolja personifikacija njihove dosadašnje nepostojeće politike: “Đe puno huči
plitko je!”, naveli su iz SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.