Raspisana potjernica za Mujovićem
Mujović

Po nalogu Osnovnog suda u Podgorici

Raspisana potjernica za Mujovićem

Uprava policije raspisala potjernicu za Veselinom Mujovićem, po nalogu Osnovnog suda u Podgorici. Kako je TVCG saopšteno iz UP, on se potražuje zbog izdržavanja kazne zatvora zbog krivičnog djela prevara u pokušaju

Mujović je osuđen na godinu zatvora zbog prevare Tomislava Simovića i u septembru 2017. trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

U zatvoru je bio 2016. godine zbog sumnje da je od bivšeg visokog funkcionera Svetozara Marovića na prevaru uzeo 890.000 eura, obećavajući mu pomoć u istragama koje Specijalno tužilaštvo vodi protiv porodice Marović.

Mujović je negirao da je prevario Marovića, odnosno da mu je za novac obećavao bolji položaj u istragama koje su bile otvorene protiv njegove porodice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.