Budva: Pronađene cigarete bez akciznih markica vrijednosti 3.000 eura
Budva

Budva: Pronađene cigarete bez akciznih markica vrijednosti 3.000 eura

Policija u Budvi je postupajući po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru u okviru obavještajnog projekta „Merlin“ realizovala akciju „Lovćen“.

"Pretresom lokacija koje koriste S.P. (62) i V.P. (53), oba lica iz Budve, policija je pronašla i oduzela cigarete bez akciznih markica ukupne vrijednosti oko 3.000 eura.

Policija je nadležnom tužilaštvu protiv ova dva lica podnijela krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo krijumčarenje na nači što su, kako se sumnja, u dužem vremenskom periodu u svojoj kući preprodavali cigarete bez akciznih markica", saopšteno je iz policije.

Policijske aktivnosti kako se dodaje u saopštenju u sklopu obavještajnog projekta „Merlin“ se nastavljaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.