Ceca pred sudom: Tužio je komšija zbog parking mjesta?
Svetlana Ražnatović

Ceca pred sudom: Tužio je komšija zbog parking mjesta?

Folk zvijezda Svetlana Ražnatović danas je, nešto prije 10 časova, u pratnji advokata stigla na suđenje u beogradsku Palatu pravde, gdje je pred Višim sudom održan pretres u parnici u kojoj se Ceca našla u ulozi - tužene.

Poznatu pjevačicu tužio je, po privatnoj tužbi još iz 2014. godine, komšija Stevan Aćimović, navodno zbog parking mjesta.

Ceca, kao ni njen advokat, nisu željeli danas da komentarišu o kakvoj je parnici riječ. Ipak, po završetku suđenja, na izlasku iz zgrade Palate pravde, Ceca je uputila osmjeh prisutnim foto-reporterima, a novinarima na pitanje zbog čega je bila u sudu kratko odgovorila:

"U pitanju su neke privatne stvari... Sitnica" !

Onda je, u elegantnoj, uskoj haljini bež boje, koju je upotpunila tašnom u braon boji i čizmicama u istom tonu, kose upletene u pletenicu, sa naočarima za sunce na licu, mirno odšetala do džipa, koji ju je čekao ispred Palate pravde. Pozdravila se srdačno sa svojim advokatom, ušla u vozilo i odvezla se.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.