Velika Britanija: Kolima naletio i ubio osmogodišnju djevojčicu dok je kasnio na posao
Ilustracija

Velika Britanija: Kolima naletio i ubio osmogodišnju djevojčicu dok je kasnio na posao

Muškarac iz Velike Britanije osuđen je na kaznu zatvora jer je kolima naletio i ubio osmogodišnju djevojčicu dok je kasnio na posao, rekla je policija, prenosi Independent.

Džon Pol Karuana (25) osuđen je na tri godine i četiri mjeseca zatvora zbog smrti Emili Konor, koja je prelazila ulicu u Salfordu kada ju je udario Karuanov automobil.

muskarac830x0

Foto: Greater Manchester Police

Optuženi se izjasnio krivim za izazivanje nezgode sa smrtnim ishodom, saopštila je policija Mančestera.

Emili je oborena u novembru 2018. godine dok je sa bakom išla na autobusko stajalište.

Djevojčica je držala baku za ruku, ali ju je pustila kada je automobil zatrubio, prilazeći brzinom od 80 kilometara na čas.

Vozilo je tada udarilo u djevojčicu, koja je proglašena mrtvom na licu mjesta.

Karuana je uhapšen, a policiji je rekao da nije vozio preko 50 km/h, međutim istraga je pokazala da je išao puno brže.

"Žurio je da pokupi kolegu da zajedno idu na posao, nakon što se prvo vratio kući jer je zaboravio legitimaciju" saopštila je policija.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.