Muškarcu pod uticajem narkotika pozlilo, kad je došla pomoć on izletio kroz prozor
Ilustracija

Novi Sad

Muškarcu pod uticajem narkotika pozlilo, kad je došla pomoć on izletio kroz prozor

Mladić F. B. (21) teško je povrijeđen kada je skočio sa drugog sprata zgrade u Novom Sadu. On je, nezvanično, bio kod svoje djevojke (18) stanu gdje su koristili narkotike.

Nakon što mu je pozlilo djevojka je pozvala oca koji živi u istoj zgradi. On je zatekao mladića kako nag leži na podu, a kada je pokušao da mu pomogne i htio da pozove Hitnu pomoć, mladić je iznenada ustao i skočio kroz prozor, prenosi Kurir.

On je završio u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim tjelesnim povredama a policija je pronašla drogu u stanu i uzela djevojci krv na analizu.

Više javno tužilaštvo vodi istragu povodom ovog slučaja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.