Opozicija Kurtiju donijela mrtvački kovčeg ispred Vlade: Sahranio si sva svoja obećanja (VIDEO)
Aljbin Kurti

Opozicija Kurtiju donijela mrtvački kovčeg ispred Vlade: Sahranio si sva svoja obećanja (VIDEO)

Opoziciona Alijansa za budućnost Kosova Ramuša Haradianja, koja je najžešći protivnik ukidanju taksi, poslala je danas premijeru Aljbinu Kurtiju kovčeg.

Taj kovčeg bio je oblijepljen papirima sa upozorenjima, kojima se osporava ukidanje te mjere, ali i sva druga obećanja koja je Kurti, kako se navodi, "sahranio".

ABK je kovčeg donio pred zgradu kosovske vlade.

Kovčeg je oblijepljen papirima A4 formata na kojima, između ostalog, piše 100 odsto takse, obećanja, principi, reciprocitet.

U međvremenu u parlamentu je u toku vanredna sjednica, sazvana na zahtjev 41 opozicionog poslanika protiv Kurtijeve najave o postepeno i uslovnom ukidanju taksi na robu iz Srbije i BiH.

Sjedinjene Države zahtijevaju ukidanje taksi odmah i bez uslova, što je i stav Demokratskog saveza Kosova, koalicionog partnera Kurtijevog Pokreta Samoopredeljenje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.