Tramp grlio i ljubio zastavu SAD-a: Volim te dušo!
Foto: Tanjug/AP

Tramp grlio i ljubio zastavu SAD-a: Volim te dušo!

Predsjednik SAD Donald Tramp ponovo je izazvao buru u javnosti na društvenim mrežama svojim nastupom i govorom na Konferenciji za političku akciju konzervativaca.

Prvo je napao klimatsku aktivistkinju Gretu Tunberg, na koju se požalio što ga je pobijedila na izboru magazina Tajm za ličnost godine.

Zatim je pokazao prstom na državnu zastavu i počeo da je grli i ljubi.

"Volim te, dušo", rekao je on zastavi dok je grlio.

Nije ostao dužan ni nekadašnjem guverneru Masačusetsa Mitu Romniju, jedinom republikanskom senatoru koji je početkom februara glasao za impičment. Tramp ga je nazvao "nižim oblikom života", a jednom od predendenata na nominaciju demokrata za predsednika SAD Majklu Blumbergu se podsmijavao jer je nizak.

Njegovi postupci izazvali su brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama.

Konferencija za političku akciju konzervativaca (CPAC) se održava svake godine i okuplja sve koji su povezani sa republikancima.

FoNeT

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.