Oženio se jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja (FOTO)
Foto: justjared.com

Oženio se jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja (FOTO)

Slavni glumac Leonardo Dikaprio i argentinska manekenka i model, Kamila Morone već dvije godine su u ljubavnoj vezi koja je, prema pisanju američkih časopisa, u tajnosti krunisana brakom.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, Leonardo Dikaprio, prema pisanju magazina "OK!" oženio je djevojku Kamilu Morone sa kojom je u vezi dvije godine. Vjenčanje se, kako magazin piše, dogodilo u tajnosti i to prije 92. dodjele nagrade Oskar.

Već neko vrijeme se o tome pričalo u američkim medijima, a još jedan znak je pružilo njihovo zajedničko pojavljivanje na pomenutoj ceremoniji.

Za Leonarda nije uobičajeno da se na ovakvim događajima pojavljuje sa svojim izabranicama, već je ranije dolazio u pratnji majke.

Razlog tajnog vjenčanja je, navodno, njena trudnoća.

"OK" magazin tvrdi da su bračni zavjet Leonardo i Kamila dali na jednom privatnom ostrvu na Bahamima uoči same dodjele Oskara.

"Pokušavali su da vijest drže u tajnosti, ali su ipak odlučili da proslave sa nekoliko kolega. Bilo je mnogo smijeha, zagrljaja, ali i suza radosnica", ispričao je za pomenuti magazin anonimni izvor.

"Jako žele da postanu roditelji, zbog čega čega se svi raduju mogućoj potvrdi glasinama da je Kamila u drugom stanju", dodao je izvor.

Leonardo, koji je u vezi sa Kamilom od 2018. godine, navodno ju je zaprosio uz pomoć savjeta prijatelja Breda Pita.

"Bred iza sebe ima nekoliko brakova, pa je dao Leu nekoliko smjernica oko prosidbe, kako bi ona bila savršena. Naravno, Kamila je pristala", otkrio je isti izvor, prenosi Story.rs.

Pored brojnih zajedničkih paparaco fotografija, proslavljeni glumac i dobitnik Oskara, Leonardo Dikaprio i argentinska glumica i model Kamila Morone bili su uslikani i na Kanskom filmskom festivalu na koji su došli zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zapravo, Leonardo je tada bio samo pratnja svojoj djevojci koja je došla zbog promocije svog novog filma "Mickey And The Bear".

Ipak, iako se držao dalje od svih zvaničnih dešavanja na festivalu, nije sjedio skrštenih ruku. Kao strastveni fotograf, Leonardo se posvetio slikanju svoje izabranice sa ogromnom željom da je uhvati u najboljem izdanju, a njihov ulični modni performans brzo je postao viralni hit!

Mnogi Leonardovi prijatelji su govorili da slavni glumac nikada nije nikoga volio kao nju, pa se nadamo da se najpoželjniji holivudski neženja zaista skrasio.

Ni mlada Kamila ne krije svoju veliku sreću, a nedavno je u jednom intervjuu otvoreno govorila o 23-godišnjoj razlici u godinama između nje i njenog dečka i prvi put javno govorila o njihovoj ljubavi…

"nogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u istoriji svijeta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude sa onim sa kim želi", rekla je Kamila  i time još jednom pokušala "zapušiti" usta svim zlobnicima koji njenu ljubav smatraju čudnom i neprimjerenom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.