Bjelopoljac u strahu od estradne mafije: Plašim se da ne završim kao Šaban
Šako Polumenta

Šako Polumenta o bezbjednosti kolega

Bjelopoljac u strahu od estradne mafije: Plašim se da ne završim kao Šaban

Nakon špekulacija da pogibija kralja narodne muzike Šabana Šaulića nije slučajna, već da je pjevač navodno planski smaknut zbog neraščišćenih računa sa estradom mafijom, Bjelopoljac Šako Polumenta je veoma zabrinut za bezbjednost svojih kolega i sebe.

"Strah me je da pomislim da je tako nešto moguće. Priča se da je estradna mafija veoma jaka u dijaspori kao I širom Evrope. U Srbiji i Crnoj Gori je mnogo manje zastupljena, ali šta znam, đavo nek je nosi… Čuo sam nekoliko verzija priče o Šabanovoj pogibiji i nije mi svejedno, plašim se da uopšte razmišljam u tom pravcu. Pogotovo od kako se vodi ova polemika da je ubica pobjegao", kazao je Šako.

Pjevač za Top Gossip ističe da je ostao veliki žal za Šabanom.

"On je bio legenda kakva se više ovoj naciji neće dogoditi, jedinstven i neponovljiv. Pa evo, da uzmemo primjer isto Tošeta Proeskoski. Kakav momak, kakve je hitove imao i kakvim je glasom pjevao. U trenutku kada je bio najtraženiji doživio je saobraćajnu nesreću koja ga je odnijela. Da ne govorim o tome kakav je bio kao čovjek, bavio se humanitarnim radom i koliko je bio normalan, a opet velika zvijezda. Ko zna šta se tu dešava u tim nekim krugovima za koje mi ne znamo ni da postoje. Ono što vidim je da ko god je dobro zarađivao i uzeo maha u muzici nekome je smetao", rrekao je Šako za TOP GOSSIP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.