Maduro: Koronavirus je vođenje biološkog rata protiv Kine
Nikolas Maduro

Maduro: Koronavirus je vođenje biološkog rata protiv Kine

Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro vjeruje da je koronavirus napravljen kao biološko oružje protiv Kine, saopštilo je venecuelansko Ministarstvo spoljnih poslova.

"Globalna analiza pokazuje da koronavirus može da bude soj, koji je stvoren za vođenje biološkog rata protiv Kine. Sve to pokazuje da je krajnje vrijeme javno to saopštiti, podići uzbunu kako bi se spriječila upotreba koronavirusa protiv Kine i drugih zemalja", rekao je Maduro, prenosi Tanjug.

Virus se krajem decembra 2019. godine pojavio u kineskom gradu Vuhanu, ekonomskom i industrijskom centru Hubei provincije u kome živi oko 11 miliona stanovnika.

Prema najnovijim podacima, od njega je preminulo 2.924, a oboljelo je 85.200 osoba širom svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.