Marković: Pouzdan sistem zaštite i spašavanja predstavljaju oslonac za sigurnost građana Crne Gore
Foto: Vlada CG

Marković: Pouzdan sistem zaštite i spašavanja predstavljaju oslonac za sigurnost građana Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković čestitao je pripadnicima službi zaštite i spašavanja Dan zaštite i spašavanja u Crnoj Gori i Međunarodnog dana civilne zaštite.

 Predsjednik Vlade je istakao da pouzdan sistem zaštite i spašavanja, uz očuvanje kulturnih dobara i životne sredine, predstavlja oslonac za sigurnost građana Crne Gore.

Premijer je naglasio da nagradnja sistema doprinosi osjećaju da živimo u bezbjednoj i sigurnoj zemlji ali i da smo sposobni da pomognemo i susjednim i prijateljskim zemljama kad god se za to ukaže potreba.

„Stoga mi je zadovoljstvo da povodom Dana zaštite i spašavanja svim pripadnicima službi zaštite i spašavanja u Crnoj Gori čestitam praznik i još jednom ponovim spremnost Vlade da i u narednom periodu doprinosi boljem položaju zaposlenih u ovim službama, kao što smo, uostalom, to zajednički činili i u prethodnom periodu“, piše zaključno u čestitki predsjednika Vlade. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.