Najbizarnije dopisivanje ikad: Momak odgovorio djevojci na poruku nakon osam godina (FOTO)
Foto: Mesendžer

Najbizarnije dopisivanje ikad: Momak odgovorio djevojci na poruku nakon osam godina (FOTO)

Osobe koje sporo odgovaraju na poruke znaju biti jako iritantne, a muški izgovori o tome zašto se nisu javili često su zaista kreativni. Međutim, Australijanka Sali pobijedila je svojom situacijom.

Ona je poruku koju joj je poslao anonimni muškarac dobila 17. jula 2011. godine, prenosi Index.

“Zdravo, ljepotice, kako si”, napisao je, a Sali mu je odgovorila tek nakon tri dana, što je udvaraču očigledno zasmetalo.

To ju je koštalo najbizarnije situacije sa dopisivanjem ikada. Momak joj je na njenu poruku odgovorio nakon osam godina.

“Hej, tek sam dobio tvoju poruku… Mobilni mi se ažurirao”, napisao je.

dopisivanje

Foto: Mesendžer

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.