Uhapšen odbjegli zatvorenik, pobjegao iz bolnice u Brezoviku
ilustracija

Nakon dvodnevne potrage

Uhapšen odbjegli zatvorenik, pobjegao iz bolnice u Brezoviku

Službenici Uprave za izvršenje krivčnih sankcija u Virpazaru su uhapsili zatvorenika D. S., koji je prije dva dana pobjegao iz Specijalne bolnice za plućne bolesti „Dr Jovan Bulajić“ u Nikšiću, gdje se nalazio na liječenju.

D.S. je uhapšen oko ponoći u Virpazaru.

“D.S. je nakon lišenja slobode sproveden u organizacionu jedinicu Uprave za izvršenje krivičnih sankcija - Istražni zatvor Podgorica, a o navedenom događaju obaviješteno je nadležno tužilaštvo i sud”, saopšteno je iz UIKS-a.

Odbjegli zatvorenik je uhapšen nakon dvodnevne potrage.

Akcija je uspješno okončana zahvaljujući saradnjik UIKSa, Agencije za nacionalnu bezbjendost i Uprave policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.