Oženio se
Leonardo Dikaprio i Kamil Moron

Oženio se "vječiti" i jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu

Prema pisanju magazina Ok!, vječiti i jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu Leonardo Dikaprio oženio je djevojku Kamilu Morone, s kojom se zabavljao protekle dvije godine!

Na veliki korak odlučili su, kako se piše, još prije dodjele Oskara, koja se održala 10. februara ove godine. O tom koraku u njihovoj vezi se već nagađalo, zato što su se na pomenutoj ceremoniji po prvi put pojavili zajedno, što za Lea nije uobičajeno - na ovakve događaje uvjek je vodio majku.

Razlog za njihovo tajno vjenčanje je, navodno, trudnoća.

Magazin tvrdi da su zavjete razmijenili na privatnom ostrvu na Bahamima, neposredno prije dodjele.

"Pokušavali su da vijest ostane tajna, ali su onda ipak odlučili da proslave s nekoliko kolega. Bilo je jako puno smijeha, zagrljaja, ali i suza radosnica", ispričao je anonimni izvor koji je dodao i kako par želi da se ostvari u roditeljskoj ulozi, prenose Novosti.

"Jako žele da postanu roditelji, zbog čega se svi raduju mogućoj potvrdi glasina da je Kamila trudna", zagonetno je rekao izvor blizak paru.

Leonardo je navodno Kamilu zaprosio uz pomoć savjeta prijatelja Breda Pita.

"Bred iza sebe ima nekoliko brakova, pa je dao Leu nekoliko smjernica oko prosidbe, kako bi ona bila savršena. Naravno, Kamila je pristala", otkrio je isti izvor.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.