Muškarac koji je prijetio Dodiku životom identifikovan
Milorad Dodik

Riječ je o starijem građaninu

Muškarac koji je prijetio Dodiku životom identifikovan

Policija Srpske identifikovala je čovjeka koji je prijetio smrću srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, a riječ je o Momiru Vujičiću (69) iz Jošika, kod Kozarske Dubice, potvrđeno je Srni u MUP-u Republike Srpske.

U toku emisije "Puls" na BN televiziji, u kojoj je gost bio predsjednik PDP-a Branislav Borenović, uživo se telefonom uključio gledalac koji je otvoreno pozvao na ubistvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, prenosi Srna.

Gledalac, koji je bio potpisan kao Savo iz Njemačke, pitao je "da li je moguće ubiti Milorada Dodika kao nekadašnjeg američkog predsjednika Kenedija".

Iz MUP-a Srpske ranije je rečeno Srni da će pripadnici MUP-a preduzeti sve zakonom predviđene mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa slučajem prijetnje srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, te o svemu obavijestiti nadležne organe.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.