Bogojević ubio Vučkovića zbog novca
ilustracija

Potvrđena optužnica

Bogojević ubio Vučkovića zbog novca

Nadležni sud je potvrdio optužnicu protiv Nikole Bogojevića, koji se tereti za ubistvo Branka Vučkovića.

Kako se sumnja, on je Vučkovića čekao ispred objekta „G.P.“ u Podgorici i sa umišljajem i na podmukao način ubio ga, prenosi Dan.

Takođe, tereti se i za nedozvoljeno držanje veće količine municije i oružja, koje je policija pronašla tokom pretresa.

Tom prilikom je pronađena i marihuana.

“Zbog navodnih konflikata sa oštećenim u vezi sa vraćanjem novca, optuženi je 25.9.2019. godine, oko 22.30, došao ispred jednog lokala u Podgorici, gdje je do 23.20 čekao oštećenog. Kada je B.V. motociklom naišao i parkirao se na kolovozu ispred lokala, N.B. mu je neopaženo prišao, a zatim iz crne torbice izvadio revolver neutvrđenog proizvođača i fabričkog broja kalibra i sa udaljenosti od oko 3-4 metra ispalio tri projektila, od kojih su dva promašila oštećenog, a jedan ga je pogodio u predjelu donjeg dijela leđa, nanoseći mu tešku i po život opasnu tjelesnu povredu”, navodi se u optužnici, piše Dan.

Bogojević je nakon ubistva pobjegao, ali ga je snimilo više nadzornih kamera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.