Wizz Air obustavio letove iz Podgorice ka Milanu, putnicima će troškovi biti nadoknađeni

Wizz Air obustavio letove iz Podgorice ka Milanu, putnicima će troškovi biti nadoknađeni

Wizz Air, "najzelenija avio-kompanija" u Evropi i najveći niskotarifni avio-prevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, objavila je da su od danas pa do 2. aprila obustavljeni letovi na liniji Podgorica-Milano zbog mjera koje je donijelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a u cilju sprječavanja širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

Putnici koji su rezervisali svoje letove u navedenom periodu, biće automatski obavješteni i u najbržem roku će im biti omogućena alternativna ruta - saopšteno je Kodexu iz kompanije.

Putnici koji su svoje avio-karte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije avio-kompanije će dobiti obavještenje putem e-maila, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje cjelokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove avio-kompanije za buduće letove u iznosu od 120 odsto od vrijednosti kupljene karte.

Podsjetimo, zbog trenutne epidemiološke situacije na sjeveru Italije, Ministarstvo je, na predlog Instituta za javno zdravlje (IJZ), donijelo naredbu o privremenoj zabrani putovanja ka i iz Crne Gore.

Letovi iz Crne Gore prema Milanu i Bolonji biće od danas privremeno obustavljeni, u cilju sprječavanja širenja koronavirus.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.