Porodica pokojnog Gazivode slikala policajce kako spavaju na radnom mjestu
Foto: Facebook

Nezadovoljni radom

Porodica pokojnog Gazivode slikala policajce kako spavaju na radnom mjestu

Porodica pokojnog Andrije Gazivode, koji je ubijen 17. februara oglasila se sinoć na društvenoj mreži Fejsbuk i izrazila nezadovoljstvo radom pripadnika cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti.

Oni su postavili fotografije pripadnika policije koji, kako navode Gazivode, spavaju na radnom mjestu i zamolili prijatelje da se one i snimci dostave medijima, prenosi Cetinjski list.

"Pošto javljaju da je bezbjednost na Cetinje na nivou, otac pokojnog Andrije Gazivode snimio je prije 24h kako policija profesionalno obavlja svoj posao.Da li će neko poslije ovih slika i snimka donijeti odluku o kompletnoj smjeni OB Cetinja? Ovo nije jedini snimak koji sam snimio po Cetinjskim ulicama, biće ih jos. Na ovom snimku možete vidjeti kako naša policija spava", napisao je brat pokojnog Andrije, Luka Gazivoda.

gazivode21

Andrija Gazivoda je, podsjećamo, ubijen 17. februara, nakon što je izašao iz teretane koja se nalazi u sklopu Sportskog centra "Lovćen".

Juče, samo deset dana nakon toga, na Cetinju se dogodilo još jedno ubistvo. U eksploziji bombe koja je bila postavljena pod automobil kojim je upravljao, poginuo je Cetinjanin Pero Muhadinović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.