Katarina Grujić

"Pjevačice zbog novca rade svašta, stariji milioneri ih koriste kao igračke"

U intervjuu za Kurir Stars jedna od najtraženijih zvijezda „Granda“ Katarina Grujić otkrila je na šta su sve spremne njene koleginice zarad novca.

Ona je rekla da nikada nije imala potrebu da bude igračka “nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pjevačice i nazovi pjevačice”.

“Ako je to njima lijepo i isplati im se, meni nije”, rekla je Grujić a na pitanje na koga tačno misli i da li ima poruku za njih dodala:

“Prepoznaće se one same! A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi”.

Grujić je ovih dana u centru pažnje zbog nove pjesme „Muška kurva“.

Na pitanje da li je u svom životu imala mušku kurvu, pjevačica je odgovorila pozitivno.

“Pjesma ima autobiografskih delova. Nažalost. Ali ta prevara koja je opisana u pjesmi danas može da se poveže sa svakom drugom djevojkom. Mnoge su doživjele izdaju partnera, pa eto prva ja. Zato pjesma nosi snažnu emociju i poruku: ne praštajte prevaru, ne dajte da vas iko ponižava i vrijeđa”, rekla je Grujić.

Ona je na opasku novinara Kurira da se priča za neke njene koleginice da vole oženjene i pitanje da li nju privlače takvi muškarci odgovorila: “Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga!”

Na pitanje da li je saznala ko je osoba koja joj se tajno udvara i da li je to jedan mladi košarkaš koji igra u inostranstvu, katarina je odgovorila:

“To ne znam! Stalno je uz 1.001 ružu i šampanjce stizala posjetnica s lijepim porukama, ali bez potpisa. No, uvijek je u desnom uglu stajala nacrtana lopta sa srcem. Mediji su protumačili to kao potpis jednog košarkaša! U svakom slučaju, u pitanju je uporan neki mladić”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.