Ubijen bivši pripadnik OVK
Ilustracija

Policija pornašla ugljenisani leš

Ubijen bivši pripadnik OVK

U Peći je noćas ubijen bivši pripadnikOVK, Kerim Keljmendi, a njegovo ugljenisano tijelo pronađeno je u zapaljenom automobulu.

Policija je o ovom događaju obaviještena nešto iza ponoći.

Automobil marke "folksvagen pasat", lokalnih registarskih tabilica, pronađen je u selu nadomak Peći, prenijela je prištinska Koha.

Portal podsjeća da je ime Kerima Keljmendija dovođeno u vezu sa nekim ubistvima posle posljednjih sukoba na Kosovu.

Prema pollicijskom saopštenju Keljmendi je prvo ubijen pa je zapaljen automobil u kome je pronađeno i njegovo tijelo.

Sektor regionalne istrage Regionalne policijske uprave Peć, u punoj saradnji sa državnim tužiocem, preduzima sve istražne radnje na rasvjetljavanju okolnosti ovog slučaja koji se smatra ubistvom i ulažu maksimalne napore da identifikuju počinitelje krivičnog djela", navodi se u saopštenju.

Brat ubijenog, Ibrahim Keljmendi, koji je bivši član Narodnog pokreta Kosova na svom fejsbuk profilu je objavio grupnu fotografiju naoružanih pripadnikaOVK među kojima je i njegov brat u društvu sa Iljirom Konuševcem i Adrianom Krasnićijem.

U komentaru objavljenom uz fotografiju Ibrahim Keljmendi tvrdi da je za ubistvo njegovog brata navodno odgovorna Srbija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.