Sara Džesika Parker još živi svoj lik Keri Bredšo: Lansirala novu kolekciju (FOTO)
Sara Džesika Parker, foto: Profimedia

Sara Džesika Parker još živi svoj lik Keri Bredšo: Lansirala novu kolekciju (FOTO)

Sara Džesika Parker još živi svoj lik Keri Bredšo koji je igrala u seriji Seks i grad, što je potvrdila svojom kolekcijom cipela.

Njena nova linija oduševila je mnoge, ali i probudila nostalgiju za legendarnom serijom u kojoj su cipele koje je glumica nosila često bile glavne zvijezde epizode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

U saradnji sa profilom Every outfit on Sex and the City na Instagramu, Parkerova je osmislila par sandala od kojih je jedna žute, a druga ciklama roze boje.

Različite je cipele je Sara Džesika nosila u seriji i time pokrenula jedan tada potpuno novi trend. Iako je par koji je nosila u seriji bio sa potpisom Kristijana Lubutina, glumica i dizajnerka je sada omogućila svima da "prošetaju u cipelama Keri Bredšo" s obzirom na to da je njen brend znatno povoljniji od luksuznih lubutinki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ova vijest je oduševila mnoge njene pratioce, koji su odmah pohrlili da kupe nove cipele. Njihova cijena je oko 385 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.