Babović na čelu gusinjskog odbora SNP-a
Foto: SNP

Babović na čelu gusinjskog odbora SNP-a

Socijalistička narodna partija (SNP) izabrala je danas novi Opštinski odbor u Gusinju, na čijem će čelu biti Lakić Babović.

Kako je saopšteno iz te partije, za potpredsjednike 11-očlanog odbora izabrani su Slobodan Bojović i Radonja Ivanović.

Formirana je i podružnica Asocijacije mladih za taj grad, a na njenom čelu će biti Vasilije Miletin Ivanović.

„Na sjednici je razmatrana aktuelna politička situacija i data puna podrška rukovodstvu partije da istraje u nastojanjima da se dogode istinske promjene kod nas, kao i podrška veličanstvenim litijama u Crnoj Gori“, kaže se u saopštenju.

Sjednici Opštinskog odbora u Gusinju prisustvovali su potpredsjednik stranke Dragoslav Šćekić i članovi rukovodstva Miomir Vojinović i Darko Bubanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.