Klikovac: Dinamičan razvoj Podgorice omogućiće građanima kvalitetniji život
Andrija Klikovac

Klikovac: Dinamičan razvoj Podgorice omogućiće građanima kvalitetniji život

Uprava Glavnog grada Podgorica nastavlja da sprovodi politike koje imaju za cilj dinamičan razvoj našeg grada koji će omogućiti kvalitetniji život građanima Podgorice, kazao je Andrija Klikovac, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Shodno tome, prema njegovim riječima nastavlja se realizacija kapitalnih projekata u gotovo svim djelovima grada.

"Prethodnih dana svjedočili smo završetku rekonstrukcije Ulice Meše Selimovića u Bloku V, intezivnim radovima na ulicama u City kvartu, a takođe, već danas, možemo najaviti nastavak rekonstrukcija ulica u Staroj Varoši - Ulica Sava Lubarde i dio Ulice Spasa Nikolića kao i nastavak rekonstrukcije puta Golubovci - Mataguži. Izvjesno je da će uskoro započeti realizacija izgradnje kapele u Golubovcima i time će biti riješen višedecenijski problem mještana gradske opštine Golubovci", kazao je Klikovac.

Bitno je kako kaže napomenuti da će navedeni projekti u Staroj Varoši doprinijeti turističkoj valorizaciji starog gradskog jezgra i pružiti priliku stanovnicama ovog dijela grada da realizuju preduzetničke ideje po uzoru na prakse iz razvijenih gradova Evrope.

"Sve ovo ukazuje da Demokratska partija socijalista aktivno i u skladu sa potrebama građana svih područja Glavnog grada, realizuje izborni program i ispunjava obećanja data građanima  kako bismo svi zajedno živjeli u prosperitetnom i razvijenom gradu", zaključio je Klikovac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.