Prvi predstavnik Vojske Crne Gore upućen u NATO centar
Foto: MOD

Za vazduhoplovne operacije u Španiji

Prvi predstavnik Vojske Crne Gore upućen u NATO centar

Načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore, brigadni general Dragutin Dakić primio je u posjetu potpukovnika Dušana Malušića, koji će biti upućen na dužnost štabnog oficira u NATO komandi - Kombinovanom centru za vazduhoplovne operacije (Combined Air Operation Center - CAOC) u Torehonu, Kraljevina Španija.

Dakić je čestitao Malušiću i istakao značaj pozicije koju će obavljati, kao i doprinos i benefite koje će imati Crna Gora kroz saradnju sa ovim NATO centrom.

Dakić se osvrnuo na dosadašnji doprinos Vojske Crne Gore NATO komandnoj strukturi kao i strukturi snaga i naglasio pozitivna iskustva o ugledu i radu pripadnika Vojske Crne Gore.

Posebno je istakao važnost razvoja interakcije sa pripadnicima oružanih snaga drugih država u multinacionalnom okruženju kakva je i komanda u Torehonu.

Načelnik Generalštaba je poželio potpukovniku Malušiću uspjeh u budućem radu na novoj radnoj poziciji, sa željom i očekivanjem da Crnu Goru predstavlja na najbolji mogući način.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.