Goran se odlučio za težak korak: Prodaje bubreg kako bi platio dug za struju
Goran sa suprugom, foto: Večernje novosti

Tri mjeseca nema struju

Goran se odlučio za težak korak: Prodaje bubreg kako bi platio dug za struju

Vranjanac Goran Mišić odlučio je da preko društvenih mreža oglasi da želi da da bubreg kako bi uspIo da isplati dug za struju koji je dostigao milionsku sumu.

Inače, on, supruga, dvoje djece i sestra koja je invalid žive u mraku od decembra prošle godine.

"Pošto, dragi moji prijatelji, ni poslije tri mjeseca otkako ja i moja djeca nemamo struju i svi trpimo duševnu bol zbog nemogućnosti lokalne vlasti da nam pomogne, a apelovali smo, molili, kukali išli kod svakog od njih, moram da se odlučim za jedan težak korak, dajem bubreg ako neko može da mi pomogne", napisao je između ostalog.

Njegova supruga radi, a on je ostao bez posla kada je firma otišla u stečaj.

Goran kaže dug za struju nije nastao iz bahatosti već iz nemaštine, prenosi Mondo.

"Propala firma duguje mi pare. Htio sam da platim od tog novca, ali mi nisu platili. Dug datira od 2005, zastario je, ali nikog nije briga. Isključili su struju dok nisam bio kod kuće, bez opomene, kažu na svakom računu je bila opomena", priča Goran.

Zbog toga se odlučio da da jedino što ima - zdrav bubreg u zamjenu za svjetlost u svojoj kući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.