Koronavirus alarm za nadležne i u CG: Šatori kod KCCG preventivno,nema mjesta panici
Foto: Screenshot/TVCG

Koronavirus alarm za nadležne i u CG: Šatori kod KCCG preventivno,nema mjesta panici

Situacija sa koronavirusom u okruženju alarm je za nadležne i u Crnoj Gori. Da je tako svjedoče šatori koji su postavljeni ispred Klinike za infektivne bolesti.

Iz Kliničkog centra objašnjavaju da su šatori tu preventivno i poručuju da nema mjesta panici.

"Do danas u Kliničkom centru Crne Gore nije dijagnostifikovan nijedan slučaj kod koga je potvrđeno prisustvo koronavirusa. U cilju sprječavanja širenja ove infektivne bolesti, KCCG je preduzeo sve neophodne mjere u skladu sa nacionalnim planom postupanja u slučaju pojave koronavirusa", kazala je PR KCCG Gorica Soković. 

Naglašava da nema mjesta panici, ali apeluje na građane da budu odgovorni i da budu strupljivi, i da poštuju sve savjete i preporuke nadležnih institucija i ljekara. 

"KCCG je donio akcioni plan prijema pacijenata, i upravo cilju preventivnih mjera, postavljeni su šatori ispred Klinike za infektivne bolesti", navela je Soković.  

TVCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.