Sintija Nikson

"Ne budi debela. Ugoji se. Smršaj.Suknja ti je prekratka. Muškarci ne mogu da se kontrolišu":Stvari koje svaka žena sluša cijeli život(VIDEO)

Glumica Sintija Nikson angažovana je kao naratorka kampanje "Girls Girls Girls", a cilj je skrenuti pažnju na poruke koje se ženama usađuju od malih nogu.

"Be a lady they said" , odnosno "Budi dama", niz je poruka koje je svaka žena čula i sluša oduvijek.

Tekst koji Sintija izgovara napisala je blogerka Kamil Reinvil, prenose Novosti.

"Ne budi debela. Ne budi premršava. Ugoji se. Smršaj. Prestani da toliko jedeš. Ne jedi prebrzo. Naruči salatu. Izbjegavaj ugljene hidrate. Moraš da smršaš. Izgledaš kao kostur. Zašto ne jedeš? Izgledaš bolesno. Pojedi burger, muškarci vole meso na kostima. Ne pričaj preglasno. Ne pričaj previše. Nemoj da budeš stidljiva. Zašto si nesrećna? Ne budi arogantna. Ne budi emotivna. Nemoj da plačeš, psuješ" to je samo dio poruka.

"Suknja ti je prekratka. Dekolte je preveliki. Ne pokazuj toliko kože. Pokrij se. Ostavi nešto mašti. Ne izazivaj. Muškarci ne mogu da se kontrolišu. Imaju potrebe. Budi seksi. Ne budi toliko provokativna. Sama si tražila to. Nosi crno. Nosi štikle. Previše si sređena. Premalo si sređena. Izgledaš zapušteno".

Pogledajte video:

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.