Mašina za čišćenje snijega teško povrijedila Rožajca
Foto: Antena M

Mašina za čišćenje snijega teško povrijedila Rožajca

Mašina za čišćenje snijega teško povrijedila radnika Crnagoraputa.

Povodom povređivanja radnika „Crnagoraputa“, A. K. iz Rožaja, mašinom za čišćenje snijega – frezom, na regionalnom putu R-5, u mjestu zv. „Kula“, Opština Rožaje, formiran je predmet, radi utvrđivanja okolnosti pod kojima se događaj desio, saopšteno je iz Tužilaštva, prenosi Antena M.

Kako su objasnili, to de desilo prije pet dana.

''Prilikom zastoja mašine za čišćenje snijega – freze, marke „Rolba“ i otklanjanja kvara, došlo je do samopokretanja freze, koja je tom prilikom nanijela teške tjelesne povrede radniku „Crnagoraputa“, A. K. iz Rožaja.

Tužilaštvo je po obavještenju o događaju, naredilo više vještačenja, kako bi utvrdilo sve okolnosti pod kojima se događaj desio i činjenicama važnim za donošenje odluke, te da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti''- navedeno je u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.