U vodama Venecuele zaplijenjeno 5 tona kokaina:Praćeni cijelom rutom plovidbe duž Južne Amerike,  nakon informacije da je kokain “ubačen”, mornarica presrela brod
Foto: Twitter

Uhapšeni crnogorski državljani koji su bili članovi posade

U vodama Venecuele zaplijenjeno 5 tona kokaina:Praćeni cijelom rutom plovidbe duž Južne Amerike, nakon informacije da je kokain “ubačen”, mornarica presrela brod

Više crnogorskih državljana uhapšeno je u međunarodnoj akciji policije u kojoj je zaplijenjena tona kokaina na brodu „Aressa“ u vodama Venecuele nakon što je isti bio tokom putanje pod prismotrom.

Postupajući po informacijama koje je Uprava policije Crne Gore uputila partnerskim službama Velike Britanije, u vodama Venecuele, u Arubi realizovana je velika međunarodna policijska akcija u kojoj je na brodu „Aressa“ prvo zaplijenjeno više od jedne tone kokaina,a onda je detaljnom pretragom otkriveno još 4 tone kokaina,  saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.