Socijaldemokrate samostalno na lokalnim izborima u Tivtu
Socijaldemokrate

Socijaldemokrate samostalno na lokalnim izborima u Tivtu

Socijaldemokrate Tivta nastupiće samostalno na lokalnim izborima koji će se održati 5. aprila 2020. godine.

U saopštenju SD-a se navodi da je ovakva odluka jednoglasna i da je donijeta sinoć na održanom opštinskom odboru Socijaldemokrata Tivat, na kojoj je prisustvovao i menadžer Danilo Orlandić.

"Kao dio lokalne vlasti, za ove četiri godine, radili smo sve što je bilo u našoj moći da Tivćankama i Tivćanima bude bolje. Bili smo korektivni faktor ove vlasti i jasno pokazali stav o svim važnim pitanjima koja su bila aktuelna u našoj opštini. Uvjereni smo da naše sugrađanke i sugrađani to prepoznaju i da ćemo na ovim izborima dobiti još veću podršku da zajedno sa njima radimo za još bolji Tivat. Zato pozivamo sve one koji žele dobro Tivtu da svojim glasom za Socijaldemokrate omoguće da u periodu koji je pred nama radimo za interes našeg grada i svih građanki i građana, jer smo sigurni da Tivat mora bolje i da to bolje dolazi sa Socijaldemokratama.“, rekao je predsjednik OO SD Tivta, Zdravko Mitrović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.