Na granici oduzeto 239 majica sa trobojkama i 70 baklji
Ranije zaplijenjena roba, Foto:Uprava carina

GP Ranče

Na granici oduzeto 239 majica sa trobojkama i 70 baklji

Crnogorska policija zaplijenila je još jednu ilegalnu pošiljku sa majicama na kojima su iscrtane trobojke, ovoga puta na Graničnom prelazu Ranče, prenose Dnevne novine.

Prema saznanjima Dnevnih novina, kod dva državljanina Crne Gore, u dva vozila koja je policija na ulazu u Crnu Goru pretresla, pronađeno je 239 majica sa iscrtanim trobojkama i 70 baklji.

Ovo je drugi slučaj zapljene majica sa srpskim trobojkama.

Prvi je bio krajem prošle nedjelje kada je, prema saznanjima Pobjede, na Graničnom prelazu Dračenovac zaplijenjena veća količina majica koje su trebale da budu isporučene u Podgorici.

Paketi su u autobus preduzeća “Božur” ubačeni u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.