Preminuo Đoda iz serije

Preminuo Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja"

Miroljub Trošić, poznatiji kao Đoda iz serije "Selo gori, a baba se češlja", preminuo je u 72. godini, objavio je Blic. Trošić se proslavio ulogom u seriji u kojoj je glumio dobroćudnog seoskog samotnjaka i bekriju.

Trošićev talenat i jedinstveni dar za glumu otkrio je njegov zemljak, drug iz djetinjstva i prijatelj Radoš Bajić, koji mu je povjerio jednu od glavnih uloga u seriji.

"Đoda je lik iz mog djetinjstva i mladosti, iz vremena zajedničkog školovanja u muzičkoj školi u Nišu i nezaboravnih druženja na obalama Morave, koju smo podjednako voljeli. Bio je i ostao svoj, beskrajno dobar i talentovan. On je proslavio 'Selo gori' i 'Selo gori' je proslavilo njega. Živio je kako je htio i otišao je kako je htio", rekao je glumac i reditelj Radoš Bajić.

Sahrana Miroljuba Trošića Đode biće održana u četvrtak 27. februara 2020. u 12 sati u njegovom rodnom selu Medveđa kod Trstenika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.