Adele otkrila kada da očekujemo njen novi album
Adele

Adele otkrila kada da očekujemo njen novi album

Adel je svoj poslednji album ''25'' izdala je 2015. Prošlog vikenda, dok je pjevala i zabavljala zvanice na vjenčanju bliske prijateljice, 31-godišnja pjevačica Adel pohvalila se svojim prijateljima da u septembru mogu da očekuju njen novi album.

Dobitnica Gremija je svoj poslednji album ''25'' izdala prije punih pet godina, a na njemu su se nalazili ''Hello'' i ''Send My Love (To Your New Lover)''.

Riječ je o trećem studijskom albumu zahvaljujući kojem je osvojila čak pet Gremija, uključujući i onog za album godine, a primajući nagradu, Adel je odala priznanje svojoj koleginici Bijonse, s kojom je bila nominovana.

U poslednje vrijeme, kada bi se pričalo o Adel, pričalo se o svemu osim o muzici. Prvo je tema bila njen razvod od supruga Sajmona Koneckog, s kojim ima sina Anđela, potom tajanstveni muškarci s kojima je viđana u javnosti, pa sve do gubitka kilograma zbog kojih je Adel danas gotovo neprepoznatljiva, piše B92.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ADELE (@adelesp) дана 17. Феб 2020. у 6:15 PST

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.