Nadal: Ako me pitate da li želim da Novak ima više GS titula od mene moj odgovor je ne
Nadal i Đoković

Nadal: Ako me pitate da li želim da Novak ima više GS titula od mene moj odgovor je ne

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da ne bi volio da ga Novak Đoković prestigne po broju Gren slem titula.

Rekorder je Rodžer Federer sa 20 najznačajnijih trofeja, Nadal je na 19, dok je srpski as poslije osvajanja Australijan opena na 17, piše B92.

Nadal je u meksičkom Akapulku, gdje igra turnir, govorio o tome da će učiniti sve da ga Đoković ne stigne.

"Šta se događa sa ovim svijetom? Živimo sa licemjerjem. Imam dobre odnosne sa Timom i Đokovićem. Ipak, realnost je da kažem da više želim pobjedu Tima nego Đokovića u finalu kako ne bi imao više Grend slem titula od mene", ponovio je i obrazložio Nadal zašto je navijao za Austrijanca u finalu u Melburnu.

"Opredijelio sam se za Tima, ne krijem. Ako pitate Novaka da ko bi volio da osvoji Grend slem Dominik ili ja, vjerovatno bi Tima odabrao".

Nadal je iskreno govorio i o svojim željama.

"Ako me pitate da li želim da Novak ima više grend slem pehara od mene, moj odgovor je ne. To je stvarnost i čista konkurencija".

Osvrnio se i na "Whats upp" grupu u kojoj je "velika trojka".

"Nemamo samo nas troje grupu, već više nas. Da budemo obaviješteni o stvarima koje se dešavaju oko savjeta igrača. Tako komuniciramo".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.