Zbog nepostojanja kvoruma prekunuta sjednica SO Budva
Foto: TV Budva

Zbog nepostojanja kvoruma prekunuta sjednica SO Budva

Sjednica SO Budva, zakazana po hitnom postupku nije održana, jer nakon prekida, vladajuća nije uspjela da obezbijedi kvorum.

Na samom početku sjednice SO Budva, odbornica Snežana Kuč iz odborničkog kluba DPS-a javila se proceduralno i pozvala na povredu poslovnika za sazivanje sjednice bez obzira na hitnost koju sjednica predviđa.  Nakon njenog izlaganja odbornici DPS-a napustili su skupštinsku salu, prenosi TV Budva.

Nakon ponovne prozivke odbornika u utvrđeno je nepostojanje kvoruma, pa je nije bilo moguće nastaviti sjednicu.

Na dnevnom redu su bilo ponišenjete dva amandmana , kako bi Plan investicija i program za uređenje prostora moga da se primjenjuje.

Šef parlamenta Krsto Radović zakazao je sjednicu za petak, očekujući da će biti kvoruma, kako bi dva strateška dokumenta mogla da se primjenjuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.