Majkl Džordan u suzama: Sa Kobijem je umro i dio mene(VIDEO)
Majkl Džordan

Majkl Džordan u suzama: Sa Kobijem je umro i dio mene(VIDEO)

Jedan od najboljih igrača svih vremena Majkl Džordan oprostio se od nedavno preminulog Kobija Brajanta.

Kobi Brajant je 26. januara poginuo u nesreći kada mu se srušio helikopter.

Dana, 24. februara, održana je komemoracija kojoj je prisustvovao i Majkl Džordan, koji se u suzama oprostio od Kobija Brajanta uz nekoliko interesantnih anegdota.

"Sada me je prevario, moraću da pogledam onu sliku ponovo", rekao je Džordan aludirajući na smiješnu sliku (popularni mim) na kojoj je on uplakan, što je nasmejalo publiku.

Majkl se potom obratio okupljenima i rekao kako je uvijek bio kao stariji brat Kobija Brajanta.

"Rekao sam svojoj ženi da ovo ne želim da radim jer ću godinama gledati ovaj snimak. Eto to meni Kobi Brajant radi. On tačno zna kako da vam se uvuče pod kožu, pa ga volite iako je izuzetno naporan. Uvijek je umio da iznese tu dozu ljubavi i da iz vas izvuče ono najbolje. To je radio i za mene. Zbog toga sam se uvijek trudio da budem što bolji stariji brat Kobiju", rekao je Majkl u suzama.

"Ponosan sam što sam ga poznavao i što sam znao da je u svemu što je radio želio da bude najbolji, a prije svega želio je da bude bolja osoba svakog dana. Sa njim je umro i dio mene. Mislim da je umro dio svih vas, ali od danas ću živjeti sa sjećanjem da sam imao malog brata kome sam pomogao koliko sam mogao. Počivaj u miru, mali brate".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.