Bijelo Polje: Kažnjen sa 300 eura zbog zastave Srbije
Ilustracija

Bijelo Polje: Kažnjen sa 300 eura zbog zastave Srbije

Bjelopoljac Danko Femić (30) iz sela Femića Krš kažnjen je novčano sa 300 eura zbog isticanja zastave Srbije na javnom mjestu.

Njemu je kaznu izrekao sudija Suda za prekršaje u Bijelom Polju, Ahmet Međedović, a zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka podnela je Uprava policije.

Sudija je naveo da je Femić kriv što je 25. januara oko 23 časa ispred jednog marketa, bez odobrenja ili javnog poziva, istakao zastavu Srbije,prenosi podgorički portal In4s.

On je, navodi se u presudi, zastavu uzeo iz svog vozila i razvio preko prednjeg dijela automobila pred pripadnicima Interventne jedinice CB Bijelo Polje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.