Đoković, Nadal i Federer imaju zajedničku Vocap grupu, često se dopisuju (VIDEO)
Đoković, Federer i Nadal, foto: Reuters

Đoković, Nadal i Federer imaju zajedničku Vocap grupu, često se dopisuju (VIDEO)

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković potvrdio je da "velika trojka" koju zajedno čini sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom ima sopstvenu grupu na "Vocapu". Đoković je u Dubaiju otkrio da se njih trojica često dopisuju kada su raspoloženi.

Novak je, govoreći o Vocap grupi koja broji 56 grend slem titula, istakao da umije da bude baš zabavno.

"Da, imamo, da. Svi smo aktivni, osim kada nismo (smijeh)", rekao je Đoković i potom brzo nastavio.

"Kada nismo aktivni, nismo aktivni. Ali kada jesmo, svi odgovaraju. Slažemo se dobro, postoji ogromno poštovanje među nama i privatno i profesionalno. Dok god je tako, mislim da svi imaju koristi od toga, uključujući i naš sport", bile su riječi najboljeg tenisera svijeta.

"Velika trojka" zaslužna je i za najveće rivalitete u istoriji tenisa – Đoković protiv Federera vodi 27-23 u pobjedama, protiv Nadala ima 29-26, dok je Španac ubjedljiv protiv Švajcarca (24-16).

Često su zajedno nastupali na egzibicionim događajima, kao i na Lejver kupu, a Novak i Rafa su svojevremeno zajedno nastupali i u dublu, piše RTS.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.