Palmer pozdravio napore Vlade u pravcu dijaloga sa Mitropolijom
Sa sastanka

Susret sa Markovićem u Londonu

Palmer pozdravio napore Vlade u pravcu dijaloga sa Mitropolijom

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković razgovarao je u Londonu sa specijalnim izaslanikom državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom.

Premijer je izrazio zahvalnost Sjedinjenim Državama i izaslaniku Palmeru lično za naše partnerstvo i podršku koju SAD pružaju u kontinuitetu Crnoj Gori - saopšteno je iz Markovićevog kabineta.

Ocijenjeno je da Crna Gora ima sposobnost i potencijal da rješava pitanja u svakoj situaciji pa i u ovoj koja je nastala zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Duško Marković - Metju Palmer

Američki diplomata pozitivno ocijenio napore Vlade u pravcu dijaloga sa Mitropolijom crnogorsko-primorskom kao i dijalog Vlade u okviru Saveza za Evropu - kaže se u saopštenju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.