Najveća liberalna konferencija u Podgorici krajem februara

Liberalna partija domaćin

Najveća liberalna konferencija u Podgorici krajem februara

U Crnoj Gori će se održati najveća liberalna konferencija do sada i to 27. i 28. februara u Podgorici, najavljuju iz Liberalne partije.

Konferencija čiji je domaćin Liberalna partija organizuje se uz podršku ALDE saveza liberala Evrope i LIBSEEN mreže liberala Jugoistočne Evrope, organizacija čiji je LP punopravna članica.

Kako je najavljeno, konferencija okupiti regionalne i evropske liberalne lidere i poslanike. U posebnom dijelu konferencije na panelima će govoriti i Hans Van Balen predsjednik ALDE saveza liberala i demokrata Evrope, Ilhan Kjučuk evropski poslanik, Roman Jakič šef LIBSEEN ,Emil Kirjas potpredsjednik Liberalne internacinale i drugi.

"Konferencija će biti prilika da se razgovara o daljim evropskim integracijama države i regiona ali i o izazovima nove metodologije pristupanja Evropskoj Uniju i kako Crna Gora treba da se odnese prema novoj metodologiji. Liberalna partija kao domaćin potvrdiće, još jednom, svoj međunarodni ugled i značaj za razvoj Crne Gore i daljih demokratskih reformi.", stoji u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.