Ministarstvo odbrane stipendira 11 studenata
Foto: MOD

Javno oglas

Ministarstvo odbrane stipendira 11 studenata

Ministarstvo odbrane raspisalo je javni oglas za izbor 11 stipendista osnovnih i specijalističkih studija na fakultetima u državi i inostranstvu, za potrebe Vojske Crne Gore (VCG).

Oglas otvoren za četvoro stipendista na Pomorskom fakultetu, troje na Elektrotehničkom i po dvoje na Medicinskom i na Fakultetu zaštite na radu ili tehničkih nauka.

Kandidati mogu biti crnogorski državljani koji nijesu mlađi od 18 i stariji od 25 godina, piše MINA.

Kandidati, pored ostalih opštih, treba da ispunjavaju posebne uslove - da su od druge godine studija stekli najmanje 45 ECTS kredita ostvarenih u prvi put upisanoj studijskoj godini i da nijesu stipendisti drugog davaoca.

Ministarstvo će za kandidate koji ispunjavaju opšte i posebne uslove organizovati provjeru zdravstvene i fizičke spsobnosti, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Rok za prijavljivanje kandidata je 21 dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.