Bekham pozirao sa majkom i taštom, ali su svi gledali samo u njegove čarape (FOTO)
Foto: Instagram

Bekham pozirao sa majkom i taštom, ali su svi gledali samo u njegove čarape (FOTO)

Viktorija Bekam je na Nedjelji mode u Londonu predstavila novu kolekciju, a najveću podršku iz prvog reda pružala joj je njena porodica. Na Instagramu je objavila fotku svog supruga Dejvida sa mamom i svekrvom, a fanovi su se okomili na njegove čarape. I to sa dobrim razlogom.

Naime, uvijek odlično stilizovani Bekam, ovog puta je napravio opasan modni zločin i uz crne lakovane cipele i teget odijelo obuo sniježno bijele čarape.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

U komentarima su se svi odmah okomili na njega i čudili se ovom modnom kiksu, a javili su se i oni koji su stali na njegovu stranu i rekli da su bijele čarape "old skul".

Osim supruga, mame i svekrve, Viktorijinu reviju su iz prvog reda pratila i njena djeca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Tako sjajan dan. Jako sam zahvalna na svojoj porodici i Vog magazinu što su me uvijek podržavali na ovom putu. Puno poljubaca", napisala je Viktoria ispod fotografije svoje porodice.

Ono što su mnogi primijetili jeste da je Harper nosila haljinu s potpisom njene majke, što je potvrdila i Viktorija, rekavši da je Harper prvi put nosila "couture" kreaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Inače, modna kuća Viktorija Bekam bilježi u prošloj godini gubitak od oko 12 miliona funti, iako je Dejvid uložio 25 miliona funti kako bi podržao firmu, a Viktoria je morala da otpusti nekoliko radnika, između ostalog i svog vozača pa se sada vozi sama ili zove taksi. Ipak, sudeći po izbacivanju nove kolekcije, čini se da bivša Spajsica ne planira tako lako da odustane od svoje ljubavi - mode.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.