Priština: Zamjenik premijera Kosova gađan jajima (VIDEO)
Avdulah Hoti, foto: Facebook

Priština: Zamjenik premijera Kosova gađan jajima (VIDEO)

Ministri Vlade tzv. Kosova kao i predstavnici stranaka osudili su to što je danas u Prištini zamjenik premijera Kosova Avdulah Hoti gađan jajima.

Kako su prenijeli prištinski mediji, osoba koja je u blizini zgrade Vlade Kosova gađala Hotija, uzviknula je: "Taksa se ne ukida!".

Napad je osudila Demokratska partija Kosova kao "neprihvatljiv i štetan čin za ključne političke procese kroz koje Kosovo prolazi".

Neposredno posle napada jajima, generalni sekretar Alijanse za budućnost Kosova Besnik Tahiri zatražio je od Vlade da ne donosi jednostrane odluke o ukidanju takse, ocjenivši da je za to potreban politički konsenzus.

Pokret Samoopredeljenje je, kao "zlonamjerne", odbacio tvrdnje da stoji iza incidenta.

Predsjednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani izjavila je da se vladine odluke, uključujući takse, "ne mogu zaustaviti jajima".

Napad na Hotija su osudili i svi ministri iz Demokratskog saveza Kosova, prenosi Beta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.