Igalo: Izbio požar u soliteru
Foto: Radio Herceg Novi

Ugašen brzom intervencijom novskih vatrogasaca

Igalo: Izbio požar u soliteru

Požar koji je izbio na 11. spratu solitera u Igalu ugašen je brzom intervencijom novskih vatrogasaca, javlja Radio Herceg Novi.

Kako je rekao načelnik Službe zaštite i spašavanja Zlatko Ćirović na teren je izašlo pet vatrogasaca sa dva vozila i brzo su ugasili vatru koja je izbila u ostavi jednog stana na 11. spratu. 

Ćirović ističe da je veliki problem gašenje požara u višespratnicama, jer Služba nema adekvatnu opremu a današnji su gasili aparatima.

Soliteri u Igalu nemaju protivpožarne stepenice, jako su slabo opremljeni protivpožarnom opremom i otežan je pristup vozila Službe zaštite i spašavanja, pa je inicirana nabavka minimalne protivpožarne opreme koju mora da posjeduje svaki stambeni objekat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.